Boxma foto gallerij

Boxma foto gallerij

Image search results - "Lambertus"
18.jpg
Lambertus Boxma2296 viewsLambertus (Bertus) Boxma heeft wat te vieren. Achter Bertus is nog net een stukje van zijn zoon Henderikus (Rieks) te zien. Bekijk in genealogie Boxma.
2.jpg
Rondvlucht828 viewsFamilie Boxma stapt in het vliegtuig voor een rondvlucht boven Nederland. De man die in de camera kijkt (met sandalen) is Lambertus Boxma, daarvoor loopt Jan Meek (getrouwd met Tiny Boxma), daarvoor Henderikus (Rieks) Boxma en daarvoor Bernd Boxma (op dat moment ongeveer 6 jaar). Bekijk in genealogie Boxma.
3Generaties2mrt1967.jpg
Drie generaties Boxma1556 viewsOp deze foto, genomen in café van Houten te Assen (te zien aan de geweren aan de muur) staan drie generaties Boxma.
V.l.n.r.: Henderikus Boxma, Jan Boxma en Lambertus Boxma. Foto genomen tijdens de bruiloft van Jan Meek en Tineke Boxma (3 maart 1967).
Bekijk in genealogie Boxma
5.jpg
Uitstapje buurtvereniging Kloosterveen705 viewsUitstapje buurtvereniging Kloosterveen (Langedijk) naar Schiphol.
Jantje Radix en Bertus Boxma staan op de bovenste rij, 9e en 10e van rechts.
Ik zou graag nog meer namen van mensen die op de foto staan ontvangen.
Bekijk in genealogie Boxma
Bekijk in genealogie Radix
8.jpg
Werkplaats gemeente Assen (Witterstraat)986 viewsDeze foto is genomen op de werkplaats van de gemeente Assen aan de Witterstraat.
Op de voorgrond leunend tegen de deurpost staat Lambertus Boxma.
Bekijk in genealogie Boxma
Familie_Boxma.jpg
Familie Boxma aan de Langedijk1088 viewsLambertus Boxma en Jantien Radix met hun kinderen Tineke, Henderikus en Henke Boxma.
De foto is genomen achter hun huis aan de Langedijk te Assen.
Bekijk in genealogie Boxma
Bekijk in genealogie Radix
lambertus_school_2.jpg
Ambachtschool Assen691 viewsBertus Boxma met zijn klas van de ambachtschool op de foto. Hij staat op de achterste rij, 6e van links. In deze klas zou ook een broer van mijn andere opa zitten, namelijk Arend Berkepies. Waarschijnlijk staat hij bovenaan, vierde van links.
Bekijk in genealogie Boxma
Bekijk in genealogie Berkepies
Lambertus_TerAardseWeg.jpg
Bertus Boxma voor de schuur aan de Teraardseweg732 viewsBertus Boxma voor de schuur die naast het huis aan de Teraardseweg stond. Deze schuur werd later door zijn broer Jochem gebruikt om de groentekar in te zetten.
Bekijk in genealogie Boxma
Lambertus_tuinTerAardseWeg.jpg
Bertus Boxma in de tuin aan de Teraardseweg in Assen792 viewsBertus Boxma in de tuin aan de Teraardseweg in Assen
Bekijk in genealogie Boxma
Opa_KolentorenGasfabriek.jpg
Lambertus Boxma bij constructie van de kolentoren bij de gasfabriek te Assen608 viewsOp de foto staat links naast de ladder mijn opa Lambertus (Bertus) Boxma. Hij bouwt samen met de onbekende man onder het raam aan de kolentoren bij de gasfabriek in Assen.
Bekijk in genealogie Boxma
RobBoxma023.jpg
Douwe Boxma en Kinderen675 viewsDouwe Boxma (geboren 8 augustus 1873) met drie van zijn kinderen: Egberdina en Gerhard links van hem en Lambertus rechts. Waarom deze foto juist met deze kinderen is gemaakt zou ik graag willen weten. Was er een speciale gelegenheid?
Bekijk in genealogie Boxma
Stadhouderslaan.jpg
Familie Boxma aan de Stadhouderslaan765 viewsFoto van de familie Boxma aan de Stadhouderslaan 46 te Assen. Op de achtergrond zijn nog de huizen aan de Talmastraat te zien. De volgende personen zitten in de tuin van Bertus Boxma en Jantje Radix (v.l.n.r.): Hennie Boxma, Letty Spaan, Jan Boxma, Trijntje de Vries en Jantje Radix.
Bekijk in genealogie Boxma
14 files on 2 page(s) 1